Dhomat

Dhomë Katërshe

Në hotel, dhomat janë të pajisura me një ballkon. 

Apartament me një dhomë gjumi

Me një kopsht, hoteli me 3 yje ka dhoma me kondicioner dhe WiFi falas, secila me një banjo private.

Dhome treshe

Çdo dhomë është e pajisur me TV, dhe disa njësi në White Hotel kanë pamje nga deti.

Facilitetet e Hotel White

Wifi falas

Parking Falas

Dhoma jo duhanpirëse

Dhoma familjare